Отзиви

Здравейте.

Създадохме тази страница с идеята да си бъдем взаимно полезни, като оставите за нас и бъдещите посетители на АКАДЕМИЯ ЮПИТЕР Вашето мнение.

Тази информация е изключително важна обратна връзка за нас, за да се стараем да бъдем все по-добри. Тя е много важна и за всички други, които също като вас търсят знанието. 

Моля, споделете вашия отзив. 

Искрено ви благодарим,
екипът на Академия Юпитер

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Академия Юпитер
Average rating:  
 18 reviews
 by Красимира

Благодаря на Академия Юпитер, за мен това е промяна, усъвършенстване и вяра в себе си и другите. Ученето е изключително ободряващо и вдъхновяващо. За мен е удоволствие да познавам и да получавам знания от екипа на Академия Юпитер.
Пожелавам и на други да се докоснат до това прекрасно пътуване в реалността на цифрите!
Красимира

 by Марийка Дотова

Благодарности към Юлия, за отлично проведения курс по Ведическа Нумерология! Убедена съм, че ведическите знания по Нумерология са от голямо значение за самоопознаването на човека, както и необходимо условие за развитието на неговото съзнание и духовност.

 by Велислава Цветкова

Курсът по Ведическа Нумерология беше невероятен! Изключително подробен и много практически ориентиран. Благодаря на нашия учител Юлия не само за професионалното представяне, но и за атмосферата на пълно потапяне в светоразбирането на Ведите. Благодаря и на групата за топлото приятелско отношение. С нетърпение очаквам следващия курс на Академия Юпитер!!! Успех и до нови срещи!

 by Анета Джуркова

С изключителна благодарност към екипа на Академия Арзар и специално към Юлия Банкова!
Юлия е истински професионалист.
"Психология в цифри" ми даде ценно знание. Получих по-широк поглед и по-голямо разбиране за моя живот и за живота на моите близки. Това е учение, което подпомага себеразбирането и подкрепя промяната. Материалът е поднесен леко и разбираемо. За това спомогнаха детайлната информация и практическите примери.
Смятам,че всеки, който се докосне да това знание има какво да си вземе.
Препоръчвам курса и с нетърпение очаквам следващото ниво.

 by Марийка Дотова

От курса" Психология в цифри - 1. модул" останах с отлични впечатления. Очарована съм от начина по който Юлия поднесе знанието за нумерологичната система Идеал, което ни разкрива тайната на човешката матрица. За мен тази система действа като наръчник,който дава практически знания и умения на човека, който иска да подобри живота си, и който има намерение да помага на другите за това.

 by Йоанна Йорданова

Прекрасно обучение! Беше много интересно и лесно за разбиране! Изключително доволна съм. Всичко, благодарение на най-лъчезарната учителка!

 by Красимира

Благодаря на целия екип за вдъхновяващото обучение! За мен бе истинско удоволствие. Юлия е много отдаден и вдъхновяваш учител. Желая Ви много успехи!

 by Мирена Димитрова

С изключителна благодарност към целия екип ,както и към Юлия. Прекрасен психолог преподавател,астролог.Докосвайки се до магията на цифрите разширяваш не само знания но и мислене,ставаш по гъвкав ,креативен с отворено съзнание.Учението на ведите ти дава знания ,които се получават само от учител към ученик.Благодаря Юлия Банкова и работата на икипа относно организацията.

 by Йорданка Бонева

За мен беше удоволствие да работя с този екип! От малка обичам цифрите, но сега започнах и да разбирам тяхното значение и да разбирам поведението на моите близки. Благодаря, че вече мога да контролирам и променям себе си! Юлия е прекрасен човек и лектор, който професионално поднася информацията,! С удоволствие бих продължила изучаването на тази материя!

 by АНЕТА

препоръчвам всички курсове, безценни знания, чудесен учител

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»