Отзиви

Здравейте.

Създадохме тази страница с идеята да си бъдем взаимно полезни, като оставите за нас и бъдещите посетители на АКАДЕМИЯ ЮПИТЕР Вашето мнение.

Тази информация е изключително важна обратна връзка за нас, за да се стараем да бъдем все по-добри. Тя е много важна и за всички други, които също като вас търсят знанието. 

Моля, споделете вашия отзив. 

Искрено ви благодарим,
екипът на Академия Юпитер

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Академия Юпитер
Average rating:  
 20 reviews
 by Татяна

Сангхя Шастра отвори за мен нови врати за личностно опознаване и разбиране същността на другите хора, изключително полезен курс за всеки, който върви по духовната пътека, търси отговори и се стреми към по- хармоничен живот. Благодаря на нашата учителка Юлия Банкова за лекия начин по който ни поднесе това знание и за искрата, която запали в нас, на любов към ведическите науки, желание да знаем още повече и това да носи вътрешно удовлетворение. До нови срещи на Академия Юпитер.

 by Здравка Евстатиева

С огромна благодарност към Академия Юпитер и по-специално към нашия учител Юлия Банкова за поднесения по чудесен начин и много добре структуриран материал по Санкхя Шастра! С много професионализъм и отдаденост. Започваш да виждаш света, хората и случващото се през призмата на цифрите и разбираш защо едно нещо се случва така, както се случва, а не по друг начин.Много вълнуващо и изключително обогатяващо преживяване - да се докоснеш до необятните древни знания, но и да разбереш колко силно сме ограничени хората и колко много усилия са нужни, за да видим всичко "отгоре", в цялостна картина. А Ведическата нумерология е инструмент, който ни дава такава възможност. Желая на целия екип много здраве, упоритост и устойчивост по пътя, който са избрали. Надявам се до нови срещи!
Здравка

 by Красимира

Благодаря на Академия Юпитер, за мен това е промяна, усъвършенстване и вяра в себе си и другите. Ученето е изключително ободряващо и вдъхновяващо. За мен е удоволствие да познавам и да получавам знания от екипа на Академия Юпитер.
Пожелавам и на други да се докоснат до това прекрасно пътуване в реалността на цифрите!
Красимира

 by Марийка Дотова

Благодарности към Юлия, за отлично проведения курс по Ведическа Нумерология! Убедена съм, че ведическите знания по Нумерология са от голямо значение за самоопознаването на човека, както и необходимо условие за развитието на неговото съзнание и духовност.

 by Велислава Цветкова

Курсът по Ведическа Нумерология беше невероятен! Изключително подробен и много практически ориентиран. Благодаря на нашия учител Юлия не само за професионалното представяне, но и за атмосферата на пълно потапяне в светоразбирането на Ведите. Благодаря и на групата за топлото приятелско отношение. С нетърпение очаквам следващия курс на Академия Юпитер!!! Успех и до нови срещи!

 by Анета Джуркова

С изключителна благодарност към екипа на Академия Арзар и специално към Юлия Банкова!
Юлия е истински професионалист.
"Психология в цифри" ми даде ценно знание. Получих по-широк поглед и по-голямо разбиране за моя живот и за живота на моите близки. Това е учение, което подпомага себеразбирането и подкрепя промяната. Материалът е поднесен леко и разбираемо. За това спомогнаха детайлната информация и практическите примери.
Смятам,че всеки, който се докосне да това знание има какво да си вземе.
Препоръчвам курса и с нетърпение очаквам следващото ниво.

 by Марийка Дотова

От курса" Психология в цифри - 1. модул" останах с отлични впечатления. Очарована съм от начина по който Юлия поднесе знанието за нумерологичната система Идеал, което ни разкрива тайната на човешката матрица. За мен тази система действа като наръчник,който дава практически знания и умения на човека, който иска да подобри живота си, и който има намерение да помага на другите за това.

 by Йоанна Йорданова

Прекрасно обучение! Беше много интересно и лесно за разбиране! Изключително доволна съм. Всичко, благодарение на най-лъчезарната учителка!

 by Красимира

Благодаря на целия екип за вдъхновяващото обучение! За мен бе истинско удоволствие. Юлия е много отдаден и вдъхновяваш учител. Желая Ви много успехи!

 by Мирена Димитрова

С изключителна благодарност към целия екип ,както и към Юлия. Прекрасен психолог преподавател,астролог.Докосвайки се до магията на цифрите разширяваш не само знания но и мислене,ставаш по гъвкав ,креативен с отворено съзнание.Учението на ведите ти дава знания ,които се получават само от учител към ученик.Благодаря Юлия Банкова и работата на икипа относно организацията.

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»